Plurafutura Publishing

Publishing

Vi laver bøger med kant.

Bøger hvor den gode ide og historie altid er tydelig. Bøger der overrasker og gør en nysgerrig. Bøger hvor der er arbejdet kreativt og passioneret med alle aspekter i undfangelsen af værket.

Seneste udgivelser

Det æstetiske menneskedyr
Henrik Høgh-Olesen

Æstetik er ikke kun overflade, ligegyldig pynt og tidsfordriv
 

Smag på vin
Gunnar Steen Jakobsen

Vineksperten Gunnar Steen Jakobsen lærer dig at smage på vin og viser dig vejen til de bedste vinkøb og vinoplevelser.
 

MÆRKELIGE MENNESKE
Redaktører: Henrik Høgh-Olesen og Thomas Dalsgaard

Hvem er jeg? og hvem er du? Hvorfor tænker, handler og føler vi, som vi gør?
Hvilke kræfter driver os, og hvor frie er vi til at vælge, hvem vi vil være?
 

Hvorfor bliver vores børn små tyranner?
Michael Winterhoff

den forsvundne barndom
hvad sker der, når børn får ansvaret for at skabe sig selv?
Må et barn slå sine forældre, og skal barnet have sin vilje, hver gang det får et hysterisk anfald? Hvorfor kan mange børn ikke sidde stille i mere end 10 minutter ad gangen? Kan børn ikke høre, eller gider de bare ikke høre efter? Hvorfor mangler børn respekt for autoriteter?
 

Kærlighed og parforhold - under forskernes lup
Thomas Nielsen

KÆRLIGHEDSLIVETS OG PARFORHOLDETS PSYKOLOGI. UNIK VIDEN OG BRUGBARE FACTS.
Hvorfor har nogle mennesker succes med deres parforhold, mens andre konsekvent vælger forkert? Hvad tænder og slukker vi på? Hvor hurtigt kan man forudsige, om et parforhold holder? Leger lige børn bedst? Hvad betyder barndommen for den måde, vi knytter os til vores partner på? Hvorfor bliver vi skilt, og bliver vi klogere i vores næste parforhold?

20 Psykologiske Eksperimenter
Henrik Høgh-Olesen & Thomas Dalsgaard

En guidet tour til psykologiens allerstørste opdagelser
 
Hvordan kan helt almindelige mennesker overtales til at sende stød på 450 wolt ind i kroppen på uskyldige medmennesker? Kan man plante falske erindringer om incest i hovedet på børn? Kan andres positive forventninger gøre, at vi rent faktisk præsterer bedre? Og bærer vi alle kimen til at optræde som sadistiske fængselsvagter?
 

Det muliges kunst
Ellen Langer

 Det muliges kunst er en bog sprængfyldt med øjenåbnere for alle der interesserer sig for de psykologiske mekanismer i menneskesindet, og hvordan de gennem den rette opmærksomhed kan influere positivt på vores liv. En bedre livskvalitet, et yngre udseende, et længere liv, evnen til at overskride egen fysisk formåen og styrkelse af den menneskelige ydeevne er blot nogle af de resultater, Langer har påvist.