Det muliges kunst

Forfatterr: Ellen Langer

Et sundere og længere liv baseret på banebrydende Harvard forskning

Det muliges kunst er en bog sprængfyldt med øjenåbnere for alle der interesserer sig for hvordan psyke og soma hænger sammen. En bedre livskvalitet, et længere liv, evnen til at overskride egen fysisk formåen og styrkelse af den menneskelige ydeevne er blot nogle af de resultater, Langer har påvist at man kan opnå ved at arbejde med vores opmærksomhed og mentale indstilling. Bogen er fyldt med håb og udfordrende spørgsmål som: Bliver kroppen yngre, når vi stiller de mentale visere tilbage på vores psykologiske ur?

Ellen Langer giver os troen på egne muligheder og udfordrer os på de begrænsninger, vi pålægger os selv. Hun fortæller os, hvordan vi gennem små ændringer i den måde, vi tænker, taler og har forventninger på, kan forandre indgroede tanke- og adfærdsmønstre. Ellen Langer er professor ved Harvard Universitet. Hun har skrevet 11 bøger, over 200 forskningsartikler og modtaget en række anerkendte priser for sine højst originale videnskabelige forsøg. Denne bog tager primært afsæt i hendes forskning i Mindfulness.

”Det er en meget spændende og velskrevet bog om mindfulness, som fortjener udbredelse”

Lis Pedersen, Lektørudtalelse

”Har samlet sine egne og mange andres forskningsresultater vedrørende sindets betydning for sundhed og livslængde. Det gør hun på en mere spændende måde end nogen tidligere bog om psykens betydning for helbred og livslængde, jeg har læst.”

Lektor Thomas Nielsen, Psykolog Nyt

”Hun viser os vejen til nye fantastiske muligheder og Det muliges kunst vil ændre den måde, vi ser og tænker på.”

Daniel Goleman

”En ny måde at anskue sundhed og aldring på. Læs denne særdeles vigtige bog, og du vil kunne forbedre din livskvalitet uden hensyn til din alder.”

Deepak Chopra