Kærlighed og parforhold

Forfatter: Thomas Nielsen

Kærlighedslivets og parforholdets psykologi. Unik og brugbare facts

Hvorfor har nogle mennesker succes med deres parforhold mens andre konsekvent vælger forkert? Hvor hurtigt kan man forudsige om et parforhold holder? Hvad tænder og slukker vi på? Leger lige børn bedst? Hvad betyder barndommen for den måde vi knytter os til vores partner? Hvorfor bliver folk skilt og bliver de klogere i andengangs forhold?

I denne bog præsenteres forskningens mest forbløffende psykologiske undersøgelser af kærligheden og parforholdet. Bogen sammenfatter ny psykologisk forskning – baseret på hundrede af tusindvis af mennesker – og leverer på underholdende vis brugbare facts. En viden der afliver myter og alment accepterede opfattelser om kærlighedslivet.

Som læser får du et førsteklasses kig ind i forskernes afslørende eksperimenter. Hvert eksperiment fungerer som en lille brik i det uendeligt fascinerende puslespil, vi kalder kærlighed og parforhold.

Bogen henvender sig til alle der interesserer sig for den for længst veldokumenterede vigtigste kilde til et lykkeligt liv, nemlig et succesfuldt parforhold. Bogen er en ren gavebod af skarpe indsigter fra forskningens verden og kan læses som en ren lystvandring heri. En bog der skærper vores evne til at tage de rigtige beslutninger og dermed hjælper os til at skabe den bedste version af vores kærlighedsliv og parforhold.

“Psykolog Thomas Nielsen har samlet videnskabelige data, som gør os klogere på den vigtigste bestanddel I vores liv – nemlig kærligheden.”

Femina, Anne Blume

”Jeg vil varmt anbefale denne bog. Den er til stor nytte for alle, der ønsker at blive klogere på ”kærlighedens snoretræk.” Bogen er letforståelig og kan læses forud¬sætningsfrit, uden at den mister substans af den grund”.

Psykolog Nyt, Asger Neumann

“Tag med på jagten efter kærlighedens væsen gennem forskningsbaserede svar på 17 af de helt store spørgsmål om det vi burger allermest tid på, men ofte har svært ved.”

Kristeligt dagblad, Lars Henriksen

“Bogen byder på unik viden og brugbare facts. Formidlet på en let måde til dig, der heller ikke kan leve uden kærlighed.”

Psykologi, Charlotte Hasse