Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/zeit-vinbar.dk/plurafutura.dk/publishing/wp-content/themes/thegem-child/functions.php on line 73
Smag på vin – Plurafutura Publishing

Smag på vin

Forfatter: Gunnar Steen Jakobsen

Vineksperten Gunnar Steen Jakobsen lærer dig at smage på vin og viser dig vejen til de bedste vinkøb og vinoplevelser

Smag på vin er en gavebod af kloge og skarpe bud på spidse vinemner: Hvad betyder terroir, og hvad er forskellen på vine fra den nye og gamle verden? Hvor stor betydning har dekantering, serveringstemperatur og opbevaring? Er vinens årgang, alkoholprocent og ”fede gardiner” tegn på kvalitet eller det lige meget? Hvorfor passer hvidvin ofte bedre til ost end den sædvanlige rødvin? Og hvordan undgår du at blive snydt af fine ord og flotte etiketter?

Smag på vin styrker dine sanser. Med enkle teknikker lærer du at smage forskel på vine fra Frankrig eller Chile. Bogen er en nem og uhøjtidelig Tour de Vin, som lærer dig at få mere ud af flasken. Du får hjælp af bogens mange overskuelige skemaer, som guider dig til magiske koblinger mellem vin og mad. Du lærer at vælge de rigtige vine, når du er på restaurant, eller når du skal finde vin til maden derhjemme.

Gunnar Steen Jakobsen er en af landets førende vineksperter. Han har smagt, tænkt og skrevet om vin og mad i det meste af sit liv. Han har studeret vin og vinsmagning på Masters of Wine i London, Bordeaux og Wien, har været vindommer på International Austrian Wine Challenge og har gennemgået det internationale kursus Fine and Rare Wine Specialist i Wien. Gunnar Steen Jakobsen har afholdt utallige vinforedrag, vinsmagninger og kurser i mad og vin.

5 stjerner. “Præcis og grundig guide til lærerige og måske ligefrem lykkebringende vinoplevelser.”

Politiken, Thomas Ilkjær

“Han regnes for en af de største kendere af vin herhjemme. Bogen er spækket med tips og råd, beskrivelser og iagttagelser.”

Jyllandsposten, Palle Weiss

“Bogen kan varmt anbefales – uundgåeligt ikke at blive en hel del klogere på vin I selskab med “Smag på vin”.”

Gastro, Jesper Uhrup

“Enestående god vinbog.”

Vinavisen, Anker Tideman