Lederudvikling

– Et ”no-nonsense” lederudviklingsforløb

Vi tilbyder et ”no-nonsense” lederudviklingsforløb bygget på evidensbaseret viden samlet i slidstærke ledelsesværktøjer og modeller. Modeluner, overflødig ledelseskosmetik og andet lir er skrallet væk. Vi sværger til enkle, tidsløse og driftssikre værktøjer, der er nemme at bruge i en travl hverdag.

Lederudviklingsforløbet giver indsigt i egne betingelser for at kunne lykkes som leder. Hele tiden tæt på dig og dine særlige ledelsesudfordringer og ledelsesdilemmaer. Tæt på præcis den viden der hjælper dig i den rigtige retning. Tæt på de færdigheder der hjælper dig i mødet med andre.

Ledelse handler om påvirkning af dine medarbejdere, din organisation og dine samarbejdspartnere. Vi giver dig et klart fokus på, hvordan du sikkert og mest optimalt påvirker dine omgivelser for at realisere mål og strategier. Du lærer at undgå, at omverdens konstante støj ikke bliver til indre støj. For sikker styring og flyvehøjde i dit lederskab skal du nemlig undgå for meget støj på radaren.

I lederudviklingsforløbet bliver du trænet i:

 • At dissekere adfærd under den store lup
 • At skabe stærke og tillidsfulde relationer til andre
 • At anvende de rette påvirkningsstrategier til at opnå resultater gennem andre
 • At anvende dine personlige styrker optimalt
 • At træde i karakter som leder – vise hvad du står for som leder
 • At flekse smidigt mellem forskellige lederroller
 • At håndtere forskellige typer af samtaler
 • At navigere med ro og omtanke i forandringsprocesser
 • At gøre story-telling til et ledelsesværktøj
 • At fundere og gøre de tilegnede lederkompetencer langtidsholdbare

Vi skaber de bedste læringsbetingelser for dig. Vi er drevet af at præsentere det udsøgte og sublime både i forløbets indhold og afvikling. Vi har samlet og destilleret relevant viden fra forskellige psykologiske fagdiscipliner i et enkelt og stærkt ledelseskoncept. Et koncept der giver sammenhængskraft i måden du tænker og praktiserer ledelse. Og som gør dig sikker og giver dig tryghed og overskud i dit lederskab. Vi mener ikke ledelse behøver at være kompliceret.

Ring eller skriv for at høre nærmere om vores ledelseskoncept og filosofi. Vi kan skræddersy og tilpasse forløbet efter de behov og udfordringer, som du og jeres organisation har.

Vi glæder os til at høre dig.

Bliv klogere på lederudvikling

Kontakt erhvervspsykolog Thomas Dalsgaard.

Thomas er redaktør på bogen “Mærkelige menneske”

Bogen er om moderne personlighedspsykologi og handler om, hvem er jeg? Og hvem er du? Hvorfor tænker, handler og føler vi, som vi gør?

+45 4070 8890

Du kan også udfylde formularen herunder

Så tager Thomas fat i dig hurtigst muligt.
 • Ved at udfylde formularen og trykke 'Send', accepterer du samtidig vores privatlivspolitik