Om Plurafutura Consultancy

Plurafutura Consultancy ledes af erhvervspsykolog og forfatter Thomas Dalsgaard.

Mit arbejde med individuelle- og organisatoriske udviklings- og forandringsprocesser er min passion. Som erhvervspsykolog har jeg været optaget af at udforske, hvordan vi skaber de bedste betingelser for, at vi trives og præsterer det bedste vi kan.

Min største drivkraft er min nysgerrighed og min evne til at inspirere og gøre en forskel. Hjælpe mennesker med at blive klogere på sig selv. Lære at se sig selv udefra og forstå andre indefra.  Erkende at vi ser verden som dem vi er, og ikke som verden er. Medvirke til at realisere menneskers drømme og udviklingspotentiale. Tror på at de største lærings- og udviklingspunkter ligger helt tæt på det enkelte menneske. Faldskærmsudspring er strengt taget ikke nogen særlig risiko. Men at risikere noget i forhold til andre mennesker er livets virkelige udfordring. Turde at gøre sig sårbar og erkende, at man også er bange og ikke er ufejlbarlig. Turde række ud efter andre og risikere et afslag. Flytte sig fra mig til vi og huske på, at vi kan være enestående men aldrig være ene-stående.

Vi lærer aldrig at forstå os selv og hinanden fuldt ud. Men vi kan hele tiden blive klogere på det at være menneske og skabe den bedste version af os selv, hinanden og det vi er fælles om.

Plurafutura Consultacy har fokus på tre områder i det moderne arbejdsliv: Ledelse, arbejdsglæde og adfærdsforandringer i den gode sags tjeneste. Alle tre fokusområder har afgørende betydning for, om vi trives med os selv og hinanden, og om man som virksomhed får skabt de ønskede resultater.

Vi  skræddersyr altid de bedste processer, værktøjer og løsninger til vores kunders behov og udfordringer. Men vi forsøger altid at finde de enkle greb og løsninger – altså komme ind til essensen af tingene. Overflødigt lir og ledelseskosmetik skrælles væk. Vi fokuserer benhårdt på det, der er forskningsbelæg for – det driftssikre og det der virkelig flytter noget. No-nonsens tilgangen kendetegner alt, hvad vi laver. ”Less is more”.

Jeg glæder mig til at samarbejde med dig/jer.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt os på telefon: +45 4070 8890. Du er også velkommen til at kontakte os via formularen herunder, så vender vi tilbage.

  • Ved at udfylde formularen og trykke 'Send', accepterer du samtidig vores privatlivspolitik